MARS BAŞAK BURCUNDA 2023

 

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Genel olarak verimli etkilerin olduğu haftaya başlıyoruz. Önemli girişimleriniz için Pazartesi, Salı, perşembe günleri değerlendirilebilir.

* 20 Haziran Pazartesi günü Merkür jupiter altmışlık açısı iletişim, ticaret, bilgi paylaşımı, seminer eğitim, yolculuklardan, yabancılardan fırsatlar getirme potansiyeli var.

*21 Haziran Salı Venüs Plüton üçgen açısı, ilişkilerde kalıcılık, sağlamlaştırma potansiyeli olabilir. Maddi konularda işlerimizi tamamlama için verimli etkilerde olacağız. Ayrıca maddi konularda güç elde etmek isteyebiliriz. Yakın çevrenizde kalıcı kararlar gündeme gelirken baskıcı ve kontrollü davranmaya özen göstermek iyi olacaktır. Bu hafta perşembeye kadar yapılan girişimler uzun vadede fayda sağlayacaktır

*21 Haziran Güneş yengeç burcuna geçiyor yengeç arkadaşlarımın doğum günleri kutlu olsun. Güneşin yengece geçmesini birlikte yaz ekinoksu başlıyor. Bu dönem ev, aile, yuva, emlak, beslenme, şefkat, annelik vb yaşam alanlarımız ön plana çıkar. Daha hassas, duygusal, şefkatli ve korumacı olacağımız bir dönem. Güneş yengeç dönemi aidiyet ihtiyacının açığa çıktığı etkiler olacaktır.

*23 Haziran Venüs ikizlere geçiyor ve 18 temmuza kadar bu yerleşimde kalacak.

Bu geçiş hareketlilik, sosyal destek, dışa dönük olma, arkadaş sevgisi olarak açığa çıkacaktır. İlişkiler açısından hareketli, sosyal etkiler var.

Bu geçişle birlikte sevgiyi anlama ve yayma şeklimiz değişiyor. Birlikteliklerde daha değişken davranıp, yüzeysel yaklaşımlarla ilerleyeceğiz. Bu dönem ilişkilerde flörtöz ve çocuksu tavırla oluşabilir.

Bu haftanın size etkilerini burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz sevgiler.

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gündeminizde aileye ve eve dair konular yer alacak. Ev, taşınma, emlak, arsa ile ilgili konularda ilerleme sağlayacağınız durumlarınız devrede. Dışarıda olmaktan ziyade, evde, güvende hissettiğiniz kişilerle olmayı isteyeceğiniz bir süreçte olacaktır. Aynı zamanda perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor ve bu durum ilişkilerden, yakınlarınızdan, akrabalardan destekler göreceğinizi işaret etmekte. Ticaret, iletişim, eğitim, seyahat ile ilgili konularda faydalar göreceğiniz bir dönem de olacaksınız. Bu hafta maddi konulardan ve iş konularından ilerleme sağlayacağınız gelişmeleriniz var, salı ve çarşamba günü işlerinize çözüm üretebilirsiniz

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gündeminizde en yakınlarınız olacak. Kardeşler, akrabalar, dostlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sizler içinde yeni bir anlaşma, sözleşme, ticaret, tatil, eğitim gündemleri olabilir. Bu hafta fırsatlar ilerleme, maddi olarak güçlenme, istikrarlı olma potansiyeli var. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor. Odağınızda maddi konular yer alacak ve gelir artışı olabilir, işinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda keyfi harcamalar artabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gelir gider dengeniz, kazançlarınız, iş kariyer konuları önceliğinizde olacak. Kazanç artışı, iş konusunda teklifler olabilir. Venüs sizin burcunuza geçiş yapıyor ve bu durum sizin için sosyal dışa dönük olacağınız süreçleri göstermekte. Sosyal hayattan ilişkilerden destek alacağınız sevgi göreceğiniz bir dönemde olacaksınız. İmajınızı değiştirmek isteyebilir, güzellik estetik ile ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasından sonra karmaşalar şekillenmeye başlıyor, ilerleme motivasyonu bulacaksınız.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Güneşin sizin burcunuza geçmesi ile önümüzdeki bir ay sizin için dışa dönük, sosyal etkilerin olduğu süreçleriniz olacak. Daha görünür olma, kendinizi ortaya koyma, konularınıza çözüm üretme potansiyelinde olacaksınız. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor bu durum İlişkiler ile ilgili geri planda konularınızın olabileceğini işaret etmekte. Sevgiyi dolaylı gösterme, duygusal ilişkileri izole yaşama isteği olabilir. Bazı kişiler karşılığı olmayan duygulara, İlişkilerde kendini sabote eden davranışlar, gerçekçi olmayan beklentiler oluşabilir. Geri planda, yazı yazmak, sanatsal konularla ilgilenmek fayda sağlayacaktır. Dedikodudan ve sırlardan uzak kalabilmek iyi olacaktır

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay daha içe dönük, gizli veya inzivada olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan sağlık konularıyla ilgili tedaviler gündeme gelebilir. Bu dönem yardımlar da bulunmak yaşlılarla ilgilenmek iyi gelecektir. Başkalarına hizmet etmekten daha fazla memnun olabilirsiniz. Bazı kişiler için seyahatler artabilir. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor bu durum sizlere rahatlık ve ilerleme getirecek. Sosyal hayatın desteğini alabilir, sevdiklerinizle bir arada olabilirsiniz. Son dönem sizi yoran konulara çözüm üretebilir, gelecek ümitleriniz artabilir

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gündeminizde sosyal arkadaşlıklar ile ilgili yeni bir kararı işaret etmekte. Yeni, bir çevreye girebilir, onların desteğini alabilirsiniz, bazılarınız ise eskiden gelen arkadaşlık sorunları ile ilgili yeni bir bakış açısı oluşturabilir. Bu dönem dışa dönük olabilmek fayda sağlayacaktır. Perşembe günü Venüs’ün ikizler burcuna geçiş yapması ile ve mesleğinizde yeni adımlarınız söz konusu. Toplumsal statünüzü güçlenebilir, iş destekleri olabilir, iş hayatınızda değer görebilirsiniz. Salı çarşamba günü sorunlarınıza çözüm üretebilir, beklediğiniz haberler gelebilir

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gündeminizde kariyer ve sosyal statünüz olacak. İşinizle ilgili, yeni bir teklif gelebilir, var olan işin şeklini değiştirmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız ise aile ile ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir. Toplum tarafından daha görünürde ön olanda olacağınız gelişmeleriniz var. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor hızlanmaya başlıyorsunuz. Seyahatler, eğitimler, tatil planları, yabancılardan destekler gündeme gelebilir. Hafta ortasından sonra faydalı bir dönem başlıyor, idealleriniz için yeni girişimler başlatabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay sizin için dışa dönük ve ilerleme sağlayacağınız gündemleriniz olacak. Tatil planları, yurtdışı konuları, yabancılarla bir arada olma, keşfetme isteği artacaktır. Son aylarda sizi geri çeken koşulları geride bırakmaya başlıyorsunuz. Perşembe Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor olması miras, nafaka, banka kredileri, eşin parası gibi gündemlerde yeni durumlar gerçekleşebilir. Bu süreçte sizi psikolojik olarak yoran konularda net kararlar verme etkisi var. Sağlık ile ilgili sorunlarınız var ise yeni tedavi yöntemlerine başlayabilirsiniz. Salı çarşamba daha kararlı ve istikrarlı yaklaşımlarınız olabilir

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gündeminizde finansal konularda yeni kararlar gündeme gelmekte. Miras, nafaka, borçlar, bankacılık ile ilgili gelirler, başkasından kazançlarınız önceliğinizde olacaktır. Bazıları için bu durum sağlık için bir operasyon kararı olabilir, bu karar aile içinde gündeme gelebilir. Genel olarak iç dünyanızla, psikolojinizle ilgili derin dönüşüm yaşayacağınız bir yeniay süresinde olacaksınız. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor. Uzun süredir var olan konularda ilerleme ve netleşme etkisinde olacaksınız. Gündeminizde evlilik, ortaklılar, ilişkiler konuları var. Etrafınızdaki kişilerle ilgili yeni kararlarınız söz konusu. Bazı kişiler için partnerden destek görme ilişkilerde yeni kararlar gündeme gelebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gündeminizde ilişkiniz, evliliğiniz, ortaklı çalışmalarınız yer alacak. Duygusal yaklaşımlar sergileyeceğiniz bu dönem, karşınızdaki kişiler daha çok dikkate alabilirsiniz. Hem işinizde hem ilişkilerinizde daha kararlı ve ilerleme etkisinde olacağınız bir dönem de olacaksınız. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor ve sağlık konuları daha çok odağınızda olabilir. Estetik, güzellik, bedene daha çok özen gösterme gündeme gelebilir. İşiniz ile ilgili yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir. Bazı durumlarda uzun süredir çözemediğiniz iş sorunları için yeni kararlar alabilirsiniz. Haftanın ilk günleri maddi olarak ilerleme sağlayacağınız gelişmeleriniz var

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay gündeminizde iş koşulları, hizmet ettiğiniz alanlar ve sağlık konuları yer alacak. Bu dönem iş yoğunlukları olabilir, girişimler yapılabilir. Ayrıca sağlık konusunda veya beslenme konusunda daha çok özenli hareket edebilirsiniz. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor, bu durum size enerji artışı olarak destek sağlayacak. Ana gündeminizde çocuklar, aşk hayatınız, yaratıcılıklarınız ile ilgili konularda ilerleme söz konusu.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Güneşin Yengeç burcuna geçmesi ile önümüzdeki bir ay dışa dönük, eğlenceli olunacak dönemi işaret etmekte İlişkilerden, aşktan destekler göreceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bazıları için ise bu gündem yeni bir aşk konusu olabilir veya mevcut ilişki ile yeni bir karar gündeme gelebilir. Uzun süredir gündemde olan çocuklarla ilgili konularda çözüme gidilebilir. Bu dönem yaratıcılığınızı artıracak ve artık harekete geçeceğiniz durumlar gündeme gelebilir. Eğlence yaratıcılık, hobilerle ilgilenmek bu dönem iyi gelecektir. Perşembe günü Venüs ikizler burcuna geçiş yapıyor gündeminizde eviniz, aileniz, yaşadığınız yer ile ilgili olacak. Bazılarınız yaşadığı yerin değişimi ile ilgili görüşmeler gerçekleştirebilir. Aile ile ilgili sorunları olanlar çözüm üretebilir, ailenin desteğini alabilirsiniz.

Astrolog Nurgül Düzenli