JÜPİTER URANÜS KAVUŞUM 2024

YAY BURCUNDA DOLUNAY

14 Haziran, saat 14:51 da Yay burcunun 23 ° dolunay meydana gelecek. Dolunay bilinçaltında, kalan kapalı gündemleri açığa çıkarmaya hazırlanıyor. Dolunaylar her zaman karanlığı aydınlatmayı, tamamlanmayı, sonlanmayı, bitişleri işaret eder. Bilinçaltında neler var ise ortaya çıkarlar.

Dolunay etkisini İkizler, Yay, Balık, Başak burçları, ayrıca doğum haritasında 23 ° civarında gezegeni olan kişiler öncelikli etkileşimde olacaklar. (+5/-5)

Bu dolunayın gündemi, iletişim, eğitim, öğretmenler, inançlar, felsefik konular, basın, yayın, turizm, hukuk konularını kapsıyor. Ayrıca yakın arkadaşlar, akrabalar, seyahatler, sosyal medya konuları da dolunayda yapılanması gereken gündemler arasında. Ülke olarak ise bu dolunayda, öğretmenler, havacılık sektörü, gazeteciler, din adamları, hukuksal konular, üniversiteler alanında etkisini hissettirecek. İlişkilerde inandığınız değerleri daha çok sorgulayabilirsiniz ve çevrenizdeki kişilerle başkaları kaynaklı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Dolunay haftası inançlarınız, hayalleriniz, hayal kırıklıklarınız yönünde gündem getirebilir, inandığınız yolun ne olduğunu sorgulayabilirsiniz.

Dolunaylar hasat zamanıdır, yaşamınızda sorumluluklarla ilgili ciddi kararlarınız söz konusu olabilir. Duyguların daha ortada görünür yaşandığı bu süreçte, problemli olan gündemler için artık karar alma vakti diyebiliriz.

Dolunayda Neptün gezegeninin sert açısı ile sağlık, evcil hayvanlarla alakalı stresler olabilir. Ayrıca bazıları için hayal kırıklıkları, yanılsama, dikkat dağınıklığı olabilir

Dolunayın sizlere olan etkisini burcunuz ve yükselen burcunuz ile birlikte okuyunuz sevgiler.

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek dolunayda ana gündeminizde akraba, arkadaş, uzaktaki tanıdıklar ile ilgili konularda fikir ayrılıkları olabilir. Ayrıca yurtdışı, uzaklar, seyahatler, hukuksal konular, akademik eğitim ile ilgili bir bitiş veya sonuç alma gerçekleşebilir. Bir taraftan şanslı koşullarla ilerlerken diğer taraftan sizi geriye çeken düşünceler içsel karmaşalar olabilir. Bu dönem inandığınız değerlerle ilgili psikolojik değişim yaşama durumlarınız söz konusu. Ayrıca umutlarınız, inançlarınız değişiyor. Bazıları için iş ve maddi konularda sürprizli gelişmeler olabilir. Bu dolunay sizler için sosyal çevreniz, çocuklar ve ilişkileriniz konusunda yapılanmalar getirecektir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda ana gündeminizde maddi konular, iş konuları, sağlık konuları yer almakta. Eskiden bu yana süregelen bir durumla ilgili bir değişim bırakma sonlanma durumunuz söz konusu. Bankalar, eşin geliri veya ortaklı kazançlarınızla ilgili bir konuda sonuç alma durumunuz söz konusu. Bazı kişiler için eşinizin veya ortağınızın gelirinde dalgalanmalı durumlar olabilir. Psikolojik olarak değişim rüzgarları eserken, bazı durumlarda içsel olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaşanan fikir ayrılıkları olabilir. İş konularında ciddiyetle planlar yapıp ilerlemek iyi olacaktır.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda ilişkiler, sağlık ve iş konuları odağınızda. Karşınızdaki kişilerle ilgili bir karara, sonuca varabilirsiniz. Aslında bu dolunay uzun süredir emek verdiğiniz bir konunun tamamlanması şeklinde deneyimlenebilir. Yanlış anlaşılmaların, karşıt fikirlerin olabileceği bu süreçte sağduyulu davranmakta fayda var. Bazılarınız evlilikte veya iş birliklerinde sonuca varabilir. Bu dönem günlük rutinleriniz çok yoğunlaştığı için , işinizde rahatlama , esneme isteğinde olabilirsiniz. Bu dönem çıkacağınız tatillerde bazı konularda zorlanma veya istediğiniz gibi ilerlememe olabilir. Dolunay civarı günlerde duygusal dalgalanmalar olabilir. Bazıları için sosyal hayat dostluklar açısından fikir ayrılıkları gerçekleşebilir

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda sağlık, evcil hayvan günlük rutinleriniz, işleriniz açısından dolunay gündemleriniz söz konusu, güçlü yeni kararlar alınabilir. Bazılarınız ruhsal ve bedensel sağlığı ile ilgili durumlarla ilgilenebilir. Duygusal dalgalanmaların yoğun olabileceği bu süreçte, bedensel hassasiyet olabilir. Bu dolunayda ilişkilerinizde de duygusal yoğunluk yaşayabilirsiniz ve bir karara varabilirsiniz. Bazılarınız maddi konularda kararlar alması gerekebilir veya bankacılık işlemleri, vergi, miras gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Geçmişte yaşayan zihniniz, artık gelecek yönünde adım atıp hedef belirlemesi gerekebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda aşk, çocuklar, arkadaşlıklar konusunda fikir ayrılıkları olabilir. Sahne ile veya ön planda olduğunuz konularda karar aşamasına gelebilirsiniz. Bazılarınız çocuklarla ilgili konularda bir durumda sonuca varabilir. Yaşamınızda ilişkileriniz ile ilgili duygusal dalgalanma ve hassasiyetlere açık bu süreçte olabilirsiniz. Bu dönem ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaların, karşıt fikirlerin yaşandığı durumlarda içsel endişe ve stres yaşayabilirsiniz. Gerçekten yaşamda hedefinizin ne olduğunu belirlemeniz gerekiyor, atılan ok hangi hedefi vuracak belirleme zamanı. Maddi konularda riskten uzak kalmakta fayda var

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda odağınız ev koşullarınız, aile yaşantınız yer alıyor. Bazılarınız gayrimenkul, ev alım satım, taşınma gibi konularla ilgili karar aşamasına gelebilir. Dolunayın etkisi, içsel olarak karmaşa içinde olabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalarınızı, yakın çevrenizde oluşan durumları çözebilmek için kabule geçmeyi öğrenmenizde fayda var. İlişkilerde, evlilikte, ortak çalışmalarda hassasiyet yanılgılar olabilir. Bazıları için aile sağlığı, eşin sağlığı ile ilgilenmeler olabilir. Doğada vakit geçirmek, olayları akışına bırakmaya çalışmak sizler için faydalıdır. Değer verdiğiniz konular , öncelikleriniz değişirken, yenilenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Kaygılanmadan, akışa bırakabilmek daha iyi olacaktır

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda yakınlarınız, yolculuklar, eğitim konuları, ticaret, sosyal medya konuları odağınızda olacak, bazı kişilerde iletişim aksilikleri olabilir. Duygusal dalgalanmalar, hassasiyetler, yaşanabilecek bu süreçte, içsel değerlerinizi sorguluyor olacaksınız. Özellikle çocuklar, aşk hayatı konularında bu dolunay ile birlikte karara varabilirsiniz. Sizi geriye çeken kişilerle vedalaşmalar olabilir. Bu dönem sağlık ve evcil hayvanlar konusunda hassasiyetler olabilir. Dolunay etkisi ile fikirleriniz değişiyor, plan program yapmaya ihtiyacınız olabilir. Ayrıca ikili ilişkilerde net bir duruş sergileyip, sınırlarınızı çizebilirsiniz

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda maddi konular, evcil hayvanlar ve sağlık konuları önceliğinizde olacaktır. Sakarlıklar gündeme gelebilir. Diğer taraftan plansız harcamalar, gider artışı gündeme gelebilir. Bu dönem İlişkilerde ve aşkta radikal kararlar, sürprizli durumlar olabilir. Aile veya eve dair stresler gündeme gelebilir. Bazı şeyleri bırakmak, değiştirmek ile ilgili içgüdüsel isteğiniz olabilir. Kendinize yol haritası belirleyip, hedefiniz doğrultusunda yol almanız gerekiyor. Yay dolunayı inandığınız değerleri değiştirip güncelleme potansiyeline sahip.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan dolunayda uzun süredir var olan gündemlerinizde, artık sonuca bağlamak istiyorsunuz. Dolunay ile duygusal dalgalanma, bedensel hassasiyet açığa çıkabilir. Dolunay etkisi ile bir kişi ile karşıt fikirler oluşabilir. İç dünyanızda yaşadığınız gerilimli duyguları artık bir noktaya getirmeniz gerekiyor. Özellikle yakın çevreniz, arkadaşlarınız, akrabalarınız ile ilgili konularda bir karar alabilirsiniz. Bu dolunayda sizler için kaygılar açığa çıkartabilir, aile konusunda hassasiyetler olabilir. Yazılı anlaşmalar ile ilgili bir konuyu sonuca bağlayabilirsiniz. Bazılarınız ise yurtdışı bağlantılı konularda kararlar alabilirler.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda gündeminizde geri planda, gizli olan konular var. Bırakmak istediğiniz, duygu, düşünce, davranış her ne var ise dolunay süresinde bitirme kararı alabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemeniz gerekiyor. Sağlık konusunda hassasiyetler oluşabilir. Bu dönem rüyalarda artış olabilir. Dolunay etkisi ile arkadaşlarınızla ilgili meseleler veya kalabalık gruplarla alakalı konularda geçmişten kalan gündemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Dolunay ile birlikte maddi konular, gelir gider dengeniz, ödemeleriniz için bütçe yapmanız gerekebilir. Bu dönem ev içinde bazı stresler sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda sosyal yaşam, dostluklar, gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar açığa çıkmakta. Aşk, İlişkiler konularında duygusal dalgalanmalar açığa çıkarken, maddi konularda harcama artışı olabilir. Plan program yapmaya ihtiyacınız var. Sosyal ortamlarda kurduğunuz bağlantılarla ilgili bu dolunayda gelişmeleriniz söz konusu. Bu dönem arkadaşlarınızla yapacağınız işlerle ilgili karar aşamasına gelebilirsiniz. Ayrıca kendinizi yenilemek, harekete geçmek için fırsatlarınız olabilir. Dolunay ile birlikte motivasyonunuzun artacağı durumlar söz konusu.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunayda, odağınız da iş ve aile hayatınız var. Ev yaşantınız ile kariyeriniz arasındaki konuları karara bağlayabilirsiniz. Ailenizle daha çok ilgilenebilir veya eve dair değişimler gerçekleşebilir. Bu dönem dolunay etkisi ile mesleğiniz ile ilgili uzun süredir var olan durumlarda artık kararlar alabilirsiniz. Ayrıca eğitim, yolculuk, basın yayın gibi konularda sonuç almak için girişimleriniz olabilir. Dolunay etkisi ile duygusal dalgalanmalara açık olan bu süreçte, değerlerinizi sorguluyor olacaksınız. İçinizdeki hassasiyetler, duygusal mücadeleleri bir kenara bırakıp yaratıcılığınızı geliştirmeniz gerekiyor. Mesleki hedefler belirlemeniz duygusal karmaşanızı çözümleyecektir.

Nurgül Düzenli