GÜNEY AY DÜĞÜMÜ İLE GALAKTİK MERKEZ KAVUŞTU ( 7 Ağustos – 2 Eylül)

Galaktik merkez, samanyolu galaksisinin merkezidir veya kalbi olarak geçer. Bir karadelik veya bazı yerlerde bir vorteks alanı olarakta bilinir

Bir doğum haritasında 26-27 derece Yay burcunda bulunur. Bu alanda gezegen yerleşimleri olanlar ve aynı zamanda değişken burçlarında 26-27 derecesinde gezegeni olan kişiler galaktik merkeze bağlantılı kişiler veya ilahi atanmış görevleri olan kişiler olarak geçer.

Galaktik merkezi, kozmik bilinç merkezi olarakta düşünebiliriz. İlahi bilgileri bizlere ulaştıran bir merkez de diyebiliriz.

Bu kişiler bazen kendilerini uzaklardan bir yerlerden gelmiş olarak hissederler veya uzaylı gibi hissederler, yabancı hissetme durumları olabilir. Aldığı cevapların hep daha fazlasının olduğunu düşünerek yenilik peşinde olan kişidir.

Şimdi Güney düğüm 26-27 derece olması nedeniyle Galaktik Merkez aktifleşti.

Yoğun bilgi akışının olduğu bir süreçte olacağız. Yüksek benlikle bağlantı kurma zamanı , aydınlanma, kozmik bilgiyle bağlantı kurma, kolektifin bilinç değişimi zamanı da diyebiliriz.

Titreşimlerin yükselmesi nedeniyle ruhumuzdan bize gelen ilhamın yoğun olacağı bir dönemden geçeceğiz. Rüyalardan, evrensel işaretlerden, sayılardan, rehberlerden bilgi akışı yoğun olacaktır.
Gelen ilhamın, hissin peşine takılıp, eyleme geçtiğinde , farkettiğin durumları uygulamaya geçirdiğinde yaratım enerjisi tamamlanmış olur.

Yaşam amacım nedir?
Yaşamda bana canlılık verecek nelerin peşinde olmalıyım ?
Başkalarını yargıladığınız,kibir yaptığınız konular neler ?
Zaten biliyorum ben diyerek, eylemsiz kaldığınız, yenilenmediğiniz alanlar neler?

Doğru soru sormak bilinci genişletir, bilincin değişimi, hayatın değişimidir.

Gökyüzü galaktik merkezi aktive etmesiyle, titreşimimizi güncellemek üzere dünyamıza enerji gönderirken, akışa ayak uyduralım

Astrolog Nurgül Düzenli