OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY 2023

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

-17 Mayıs Güneş Boğa Plüton Oğlak üçgen 26 derece

Kendimizden emin net bir duruş sergileyebiliriz. Diğer taraftan bu açı etkisi ile etraftan güçlü destekler alabilirsiniz. Durumları en derinine inip daha sorgulayıcı olma potansiyeli var. Maddi konularda ve iş konularında istikrarlı duruş sergilenebilir. Saat 09:22 ile 15:43 arasında ay boşlukta olacak ancak 15:43 sonrası kalıcı adımlar atılabilir.

-18 Mayıs Venüs İkizler Chiron Koç altmışlık 11 derece

Güzellik, estetik, ilişkiler, finansal konularda faydalar açığa çıkacaktır. İlişkilerle ilgili sorunların çözümü için fırsatlar yaratılabilir. Harekete geçemediğiniz, sorun yaşadığınız konularda harekete geçme potansiyeli sunmakta.

-20 Mayıs Venüs ikizler Satürn Kova üçgen açı 13 derece

İlişkilerde kalıcılık, sadakat, sağlamlık açığa çıkacaktır. Bu açı etkisi ile başlayan ilişkiler kalıcı ve sağlam olacaktır. Diğer taraftan güzellik, estetik açısından da faydalar gündeme gelebilir.

-20 Mayıs 22:36 Güneş İkizler burcunda

Tüm ikizler burçlarının doğum günleri kutlu olsun. Güneşin ikizlere geçmesi canlılığı, hareketliliği getiriyor. Merak duygusunun, öğrenmenin daha hızlı olduğu bir dönem diyebiliriz. Bu dönem sosyal medya, basın yayın konuları, iletişim trafiği, kısa seyahatler ile ilgilenebilirsiniz. Her türlü zihinsel faaliyet yaşamımızda ön planda olabilir.

-21 Mayıs Güneş İkizler Jupiter Balık kare 1 derece

Bazı şeyleri abartabiliriz, dağınık ve düzensiz hareket edebiliriz. Bu açı etkisi ile maddi konularda para alışverişi tavsiye edilmez. İyi niyetinizin suistimal edilmesi açığa çıkabilir. Bu açıya verilecek en anlamlı cevap, inançları geliştirme, yaptığınız işlemleri iyi kontrol etme, gerçekçi yaklaşımlar şansları açığa çıkartacaktır.

-23 Mayıs Merkür İkizler Neptün Balık kare 22 derece

Hayallerin fazla olması nedeniyle, mantık hatası yapılabilir. Bu durumda sorumluluktan kaçma eğilimleri olabilir. Düşündüğünüzü uygulama sorunları gündeme gelebilir, kafa karışıklığı yaşanabilir. Dengesiz tutumlar olabilir, çeşitli hatalara görülebilir, yalancılık ve kandırılma açığa çıkabilir. Genellikle mistik ve gizli bilimleri kapsayan konularda düşünme eğilimi gösterebiliriz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Bu hafta Güneş İkizler burcuna geçiyor bu durum sizlerin iletişim alanını hareketlendiriyor. Eğitimler, yeni bilgi edinme, araştırmalar yapma önceliğinizde yer alabilir. Bazılarınız için kısa seyahatlerin artacağı bir dönem diyebiliriz. Odağınız akrabalarınız yakın çevreniz olacaktır. Bu dönem bir taraftan ev içinde bazı gündemlerle uğraşlar olabilir.  Haftasonuna doğru akıl karışıklığı netleşme sorunları olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Güneşin ikizler burcunda transit edeceği finansal konular olacak kazançlarınız gelirleriniz giderlerinizi konusunda yeni kararlar verebilirsiniz bazılarımızın kazançları artabilir.   Bu süreçte bazılarınız için özgüven artışı olabilir. Yaşamınızda çok şey değişiyor, yenileniyorsunuz artık daha özgür bakıyorsunuz hayata. İfadeleriniz düşünce şekliniz değişiyor. Hafta sonuna doğru harcama, artışı, kafa karışıklığı olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Hareketli ikizler burçları için yine hareketli bir dönem başlamış bulunuyor. Bu dönem kendinizi daha fazla ön plana koyacağınız durumlar oluşabilir. İşimizin genelinde hareketlilik gözlemlenebilir. Bazılarınız fiziksel olarak imaj değişimi yapmak için harekete geçebilir. Tutulma etkileri başladı ve ilişkiler ile ilgili hareketlilikler olabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Yalnız kalmak isteyeceğiniz ve yalnızlıktan mutlu olacağınız bir dönemde diyebiliriz.  Bazılarınız gizli kapalı konularla ilgilenebilir, geri planda araştırmalar, yardımlar yapabilir. Eskiden kalmış kişiler konular, olaylar odağınızda yer alabilir, görüşebilirsiniz. Marsın sizin burcunuzda hareket ediyor olması, sizleri hareketlendiriyor. Bedensel olarak detoks yapabilirsiniz, spora başlayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Bu hafta Güneş İkizler burcuna geçiyor bu durum sizler için sosyal platformlarda daha aktif ve hızlı rol alacağınızı gösteriyor.  Dışa dönük hareketli olacağınız bu dönem sosyal gruplar içerisinde daha aktif yer alabilirsiniz. Yaşamınızda bakış açınız, algınız değişiyor. Diğer taraftan, aşk ilişkiler ile ilgili hareketlilikler olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Bu hafta Güneş İkizler burcuna geçiyor bu durum sizler için kariyeriniz mesleğiniz alanında etkili olacak.  Bu dönem işinizde kendinizi daha fazla ön plana koyacağımız parlayacağınız bir dönem diyebiliriz.  Sizler için güçlendirici dönemlerden geçmektesiniz tabi kaygı ve endişeleri bir kenara bırakabilirsiniz.  Bazılarınız için bu hafta arkadaşlık ilişkilerinde hareketlilikler olabilir, sosyal aktiviteleriniz artabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Bu hafta Güneş İkizler burcuna geçiyor bu durum sizler için seyahati bol bir dönem başlıyor. Odağınızda uzaklara gitmek, yolculuklar yapmak, yabancı kişilerle bir arada olmak olabilir.  Bazılarınız yeni eğitim almak isteyebilir, seminerlere katılabilir, bazılarınız ise inanç yolculuğu yapabilir. Sizler için son dönemler güçlendiğiniz etkiler devrede. Bu haftada işinize dair kararlarınız olabilir. İş yerinde daha hareketli olunan koşullar olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Bu hafta Güneş İkizler burcuna geçiyor bu durum sizler için geri planda olan konuların önceliğinizde olacağını işaret ediyor.  Paylaşımlı gelirler, ortaklı işler kazançları, miras nafaka konuları odağınızda yer alabilir. Bu dönem sizler için hareketli etkiler var. Uzaklar, yabancılar, şehir dışı seyahatler, uzaktan eğitimler devreye girebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta Güneş İkizler burcuna geçiyor, bu durum sizler için hareketli bir dönem başlatıyor.  Odağınızda ikili ilişkiler yer alacak.  Kendimizden çok karşımızdakini düşüncelerini önemseyeceğiniz bir dönem olacak.  Evlilikle ilgili gündemler birlikte iş yapmakla ilgili gündemle odağınızda yer olabilir Bazılarınız için kazançlar, gelirler, giderler, banka, vergi gibi konular odağında yer alabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Bu hafta Güneş İkizler burcuna geçiyor bu durum sizler için günlük işlerinizde hareketlilikler meydana getiriyor.  Gün içinde yaptığınız rutin işlerinizde kendinizi daha fazla ön plana koyabileceksiniz. Bazılarınız bu dönem sağlık gündemleri ile de ilgilene bilir. Bu hafta diğer önemli gündem evlilik gündemlerinde hareketliliklerin olması. İş ilişkileri devreye girebilir, ortaklı işler gündeme gelebilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Bu dönem sizler için yaratıcılık hobiler ilişkiler odanızda yer alacak. Enerjinizin arttığı bir dönemde diyebiliriz.  Bazılarınız için ikili ilişkiler aşk ile ilgili hareketli bir dönem olacağını söyleyebiliriz. Bu hafta günlük işlerinizde yoğunluklar olabilir. Koşturmaca, hareketlilikler gündeme gelebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Bu dönem sizlerin odağında aileniz yer almakta.  Eviniz yaşadığınız yer, aileniz gayrimenkul konuları odağınızda yer alabilir.  Daha dışa dönük değil de içedönük olacağınız bir dönem diyebiliriz.  Hayatınızın kökleri, aile ilişkileri önemli olacaktır.

Keyifli ve mutlu bir hafta dilerim, sevgiler